Haberler

Aquatherm Moskova 2023 Fuarına Katıldık

21.02.2023

14—17 Şubat 2023 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, boru ve ek parçaları, banyo ve havuz ekipmanları konusunda dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan 27. AquaTherm Moskova 2023 fuarına katıldık.

35 farklı ülkeden HVAC & su teknolojileri üreticisi 812 katılımcı firma ile 27 binin üzerinde ziyaretçiden oluşan sektör profesyoneli ile buluşma imkanı tanıyan fuarda, çevreye duyarlı tasarım-ecodesign ErP kriterlerine uygun uçtan emişli santrifüj pompası, bölünebilir gövdeli santrifüj pompası, frekans kontrollü in-line ıslak ve kuru rotorlu sirkülasyon pompaları, komple paslanmaz çelik çok kademeli santrifüj pompası ve hidroforu, parçalayıcı bıçaklı drenaj pompası ve pompa sistemlerinde kullanılan kendi dizayn ve üretimimiz olan koruma kontrol panolarını sergiledik.

Sektör profesyonelleri, mekanik taahhüt ve mühendislik firmalarının temsilcileri ile ETNA ürün ve hizmetlerini yakından inceleme, karşılıklı işbirliği geliştirme imkanına sahip olundu.