ETNA olarak, pompa sektöründe yeniliklere öncülük eden yaklaşımımız doğrultusunda, 24–27 Mart 2026 tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen MCE Mostra Convegno Expocomfort 2026 Fuarı’na katılım sağladık. HVAC+R, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan bu önemli etkinlikte ürün ve çözümlerimizi uluslararası ziyaretçilerle buluşturduk.
Fuarda; ECP serisi ıslak rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompalarımız, komple paslanmaz çelik çok kademeli santrifüj pompalarımız, frekans kontrollü hidrofor sistemlerimiz, döküm çok kademeli santrifüj pompalarımız, EN 12845 standardına uygun yangın pompalarımız, UL listeli ve FM onaylı yangın pompalarımız, drenaj pompalarımız ile kendi tasarımımız olan koruma ve kontrol panolarımızı sergiledik.
49 yılı aşan sektör tecrübemiz, güçlü insan kaynağımız ve etkin organizasyon yapımız ile başta Avrupa olmak üzere 55’ten fazla ülkeye düzenli ihracat gerçekleştiren bir marka olarak, fuar süresince yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaştık. Bu süreçte mevcut iş ortaklarımızla ilişkilerimizi daha da güçlendirirken, yeni iş birlikleri geliştirme fırsatı elde ettik.