Haberler

Intershutz 2022 Fuarına Katıldık

06.07.2022

20-25 Haziran 2022 tarihleri arasında Hannover, Almanya’da düzenlenen dünyanın en büyük yangın, arama kurtarma, sivil savunma ve güvenlik fuarı olan Intershutz 2022 fuarına katıldık. 

Interschutz 2022 Hannover fuarı; yangın ve yangın güvenlik teknolojileri, iş güvenliği, acil yardım, yangından korunum aksesuarları, iletişim komuta kontrol sistemleri vb. geniş bir yelpazede son teknoloji ürün ve çözümlere ev sahipliği yaptı, ayrıca düzenlenen konferanslarla başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyadan sektör profesyonellerini ağırladı.

ETNA olarak Interschutz 2022 Hannover fuarında başta EN 12845 standardına uygun yangın pompası olmak üzere, UL listeli, FM onaylı yangın pompası, HIZIR su baskını boşaltma ve mobil yangın söndürme pompası, elektrik+dizel tahrikli alarm kitli yangın pompası ve yangın pompalarında kullanılan kendi üretimimiz olan koruma ve kontrol panolarını sergiledik.

Farklı ülkelerden sektör profesyonelleri, mekanik taahhüt ve mühendislik firmalarının temsilcilerini ağırladığımız standımızda, ETNA ürün ve hizmetlerini yakından inceleme, karşılıklı işbirliği geliştirme imkanına sahip olundu.