Haberler

MCE Mostra Convegno Expocomfort 2022 Fuarına Katıldık

06.07.2022

28 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihlerinde Milano, İtalya’da düzenlenen HVAC+R, yenilebilir enerji ve enerji verimliliği konularında dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan MCE Mostra Convegno Expocomfort 2022 fuarına katıldık.

Türkiye’nin partner ülke olarak çok sayıda firmasıyla katılım gerçekleştirdiği 42. MCE Mostra Convegno Expocomfort 2022 fuarı, ısıtma, soğutma, iklimlendirme, pompa ve vana teknolojileri, yangın ve yangın güvenlik teknolojileri, kontrol ve ölçüm sistemleri, bina işletim sistemleri, verimlilik, sürdürülebilirlik vb. geniş bir yelpazede son teknoloji ürün ve çözümlere ev sahipliği yaptı, düzenlenen konferanslarla başta Avrupa, Afrika ve Ortadoğu olmak üzere tüm dünyadan sektör profesyonellerini ağırladı.

ETNA olarak fuarda, EN 12845 standardına uygun yangın pompasını, UL listeli & FM onaylı yangın pompasını, frekans kontrollü in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompasını, komple paslanmaz çelik çok kademeli santrifüj pompasını, hidrofor gruplarını, drenaj pompalarını ve pompa sistemlerinde kullanılan kendi dizayn ve üretimimiz olan koruma kontrol panolarını sergiledik.

Farklı ülkelerden sektör profesyonelleri, mekanik taahhüt ve mühendislik firmalarının temsilcilerini ağırladığımız standımızda, ETNA ürün ve hizmetlerini yakından inceleme, karşılıklı işbirliği geliştirme imkanına sahip olundu.