Haberler

ETNA Ailesi olarak 2023 Partnerler Buluşması’nda Kıbrıs’ta Bir Araya Geldik!

30.11.2023

Türkiye genelinde faaliyet gösteren iş ortaklarımız ile 10-12 Kasım 2023 tarihlerinde Kıbrıs’ta buluştuk. 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirmesinin yapıldığı etkinlikte, 2024 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı.

Pazarlama Müdürümüz Yüksek Makine Mühendisi Halil Kızılhan sunumunda; 2023 dünya ve Türkiye’deki önemli gelişmelere, sektöre dair ekonomik verilere, ETNA’nın gerçekleştirdiği pazarlama etkinliklerine, ihracat faaliyetlerine, servis yapılanmasına, şirket organizasyon yapısına, yeni ürünlere, ürün geliştirme faaliyetlerine ve “Pompa Sistemlerinde Enerji Verimliliği, Frekans Kontrollü Çalışma” konularına ilişkin görüş ve bilgilerini aktardı.

Toplantının devamında London School of Mind Kurucusu Uzm. Dr. Kerem Dündar, “Geleceğe Enerji Pompalayan Beyinler” konulu konuşmasında beynin temelleri, müşteri beyni, karar alma davranışı konularına değindi. Sonuç odaklı ve yetkinlik geliştirici olan Dündar’ın sunumu büyük ilgi topladı.

Toplantı bölümü ardından yapılan gala gecesinde 2022 yılında yüksek satış başarısına imza atan partner firmalara “Başarı Ödülleri” takdim edildi.