Haberler

Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompada Yerli İmza ETNA KO ST Serisi Hidroforlar

02.09.2022

Pompa teknolojileri sektörünün 46 yılı aşan üretim, AR-GE ve sektör tecrübesiyle lider firması ETNA; uzun yıllardır eksikliği hissedilen, yurtdışından ithal edilerek açığı kapatılan, komple paslanmaz çelik, dik milli, çok kademeli santrifüj pompaları artık kendi fabrikasında üretmeye başladı. 2 farklı bağlantı versiyonunda geliştirilen pompalar (alttan giriş üstten çıkış ve in-line) özellikle bina sistemleri pazarında ETNA markasına gelen yüksek talebi karşılamak için pazara sunuldu.

KO-ST serisi komple paslanmaz çelik, dik milli çok kademeli santrifüj pompalar, AISI304 kalite paslanmaz çelik malzemenin talep edildiği tüm basınçlı su uygulamalarında güvenle kullanılır.

KO-ST Serisi Pompalar İle Üretilen Hidroforların Öne Çıkan Temel Özellikleri

  • Suyla temas eden tüm yüzeyleri AISI304 kalite paslanmaz çelik olan KO-ST serisi, kompakt yapılı ve yüksek verimli pompalardır.
  • Pompa fan ve difüzörün AISI304 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olması ve geliştirilmiş hidrolik tasarım, pompadan yüksek verim elde edilmesini sağlamaktadır.
  • Uluslararası standartlara uygun ETNA üretim kalitesi, paslanma ve aşınmalara karşı yüksek dayanımı garanti etmektedir.
  • Malzeme ve imalat hatalarına karşın 5 yıl garanti sunulmaktadır.

Pompa Modelleri

KO ST  5 - 8 - 12 - 16 - 20

Maksimum Debi

28 m3/h/pompa

Maksimum Basınç

220 mSS

Pompa Gövdesi

AISI304 Paslanmaz Çelik

Fan ve Difüzör

AISI304 Paslanmaz Çelik

Pompa Mili

AISI420 Paslanmaz Çelik

Mekanik Salmastra

Karbon / Seramik / EPDM

Akışkan Sıcaklığı

0- 100 °C

Bağlantı Çapı

1" & 2"

Basınç Sınıfı

PN25

Azami Ortam Sıcaklığı

40 °C

Koruma Sınıfı

IP54

İzolasyon Sınıfı

F

Motor

3*400V-50 Hz

Akışkan Niteliği

Temiz, katı partikül içermeyen, kimyasal olarak nötr su

Yeniliklere öncülük eden ETNA, gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunuyor. 46 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.