Haberler

Pompa Sistemlerinde Maksimum Kontrol İçin: ETNA Hydropan Kontrol Panoları

26.01.2021

Gelişmiş pompa özelliklerini inovatif teknoloji ile buluşturarak; kaliteli, güvenilir, enerji verimliliği yüksek, düşük işletme maliyetli ve çevreye duyarlı ürünler sunma vizyonu ile ilerleyen ETNA, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilmekte ve güvenle kullanılmaktadır.

 ETNA; müşteri taleplerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte olup, pompa sistemlerinde kullanmış olduğu pompa koruma & kontrol panolarının tüm tasarım ve üretim süreçlerini İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında yürütmektedir. Koruma & kontrol panolarının firma bünyesinde üretilmesinin getirmiş olduğu fiyat ve hızlı teslimat avantajı sektöre/son kullanıcılara sunulmaktadır. Bu kapsamda ETNA, sektöre yeni ürünü HYDROPAN serisi kontrol panolarını sunmaktadır.

 CE sertifikasına sahip HYDROPAN serisi kontrol panoları;  maksimum 7,5 kW motor gücüne sahip, sabit hızlı, tek ve çift pompalı kullanım suyu hidroforları, alarm kitli yangın hidroforları, derin kuyu dalgıç, drenaj pompa uygulamalarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. HYDROPAN serisi kontrol panoları; pompaların çalışma durumlarını, hata detaylarını ekran üzerinden izlemeye ve bu pompaları kontrol etmeye olanak sağlayan bir paneldir. Panolar özel olarak tasarlanmış bir ana kart içerir. Bunlara ilave olarak; Genel Hata / Su Yok / Faz Hatası ledleri ile menü içerisinde gezinip ayar yapmaya imkan sağlayan Yukarı / Aşağı butonları, her bir pompanın çalışma modunu belirleyen Otomatik / Manuel seçim butonları, Şalter, Pompa çalışma ve otomatik çalışma uyarı ledleri ile birlikte Sıfırla, İptal ve Onay butonları da bulunmaktadır. Sistem parametreleri Onay / İptal / Yukarı / Aşağı butonları ile ilgili ayar menüsünden kolaylıkla yapılabilir.